S.A.T.I. Enegeneering este o societate nascuta cu scopul de a optimiza resursele energetice alternative si renovabile, pentru a evita efectul de '' gaz de sera'' si emisiile de CO2 in atmosfera.

Societatea se ocupa de proiectarea si realizarea instalatiilor pentru tratamentul deseurilor si recuperare energetica, valorizarea deseurilor si a energiei produse de acestea.

Misiunea societatii este de a produce energie in maniera ecologica, responsabila si cu buna stiinta, fara a utiliza resursele naturale, utilizand doar materiale ce se pot refolosi sau recicla.

Instalatiile noastre, realizate prin studii profunde asupra impactului ambiental, nu sunt poluante, nu lasa reziduri si produc O2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. INTRODUCERE

Acest document descrie caracteristicile generale ale componentelor amientale semnificative prezente in spatiul interesat de cererea  pentru constructie a instalatiei de cogenerare si impactul asupra mediului asociat cu activitatea lucrarilor si ale activitatilor ce se vor dezvolta in cursul fazelor operative ale proiectului.